A poliglotar-se... !

25.4.08

És primordial, avui en dia, conèixer algun idioma més a part del matern, és a dir ser un poliglot... per diverses raons, ja sigui per haver de mantenir una conversa amb una persona estrangera, haver de llegir un text en un altre idioma o voler mirar una pel·lícula d'algun país del món que no sigui el nostre... o simplement per buscar feina.

Actualment saber idiomes ja no és un valor afegit a l'hora de buscar feina, a l'actualitat els idiomes ja se't suposen...
L'anglès s'utilitza com a llengua comunicativa internacional... aquest factor és la raó d'aquest apunt d'avui... la xarxa es plena de llocs des d'on es pot "reciclar" el nostre anglès.

Un d'aquests enllaços me'l varen recomanar, el web és diu Mansión Inglès (no ho proveu de traduir a la llengua anglosaxona, ja que us endureu una sorpresa, i sinó prova-ho pel google)... hi ha diferents nivells des dels bàsics fins als més avançats... es poden fer escoltes de converses, fer exàmens... i consultar molts altres recursos.

L'altre és el portal AnglesOnline...

Ja no hi ha excusa... així que, a poliglotar-se !... anam a estendre la nostra cultura pel món i a aprendre el millor de les altres!...

You Might Also Like

0 comentaris