La màgia dels Tortells Mags

5.1.09

Demà dia 6 de gener tornarà a brollar la màgia del Nadal... aquesta nit arriben els Reis Mags d'orient (només els Mags poden sortejar el raig de bombes que plouen per aquells aquells indrets) tot i desitjar veure la nostra terra algun dia convertida en una República, hi ha uns quants Reis que no em fa mal el cos a l'hora d'anomenar-los, uns són els Reis Mags, un altre seria el Rei en Jaume... però bé, com deia la màgia demà tornarà per desaparèixer fins que torni a tocar!... demà quan fem l'últim mos al tortell de Reis, serà l'última mossegada de les festes... queda tot un any per endavant per fer coses, que serviran per omplir els documentals de balanços de l'any que fan totes les cadenes de TV. Així que, gaudiu del tortell, del dia d'avui i demà... i fotre, de cada dia d'avui endavant.

Molta sort amb el tortell i que pugueu ser coronats Reis per un dia (aquest tipus de reis també els idolatro). La meva sort serà relativa, seré coronat "Rei" d'una república (la independent de casa meva)... emperò també em tocarà pagar el tortell , doncs segur que em toca la sorpresa i la fava... espero (verb amb significat de creure com es realitzarà i no la de tenir l'esperança de que així ocorri) menjar-me'l tot sol. Si algú en vol un mos ja ho sap... però si us toca la fava a pagar, eh!!!... jejeje

I tot esperant (tenint l'esperança de que així ocorri) que algun dia als pastissers reials (de qualsevol i de cada una de les reialeses reals) se'ls hi oblidi de posar la sorpresa als tortells que cada matí duen a aquelles persones que es fan dir majestats per convertir-les d'aquesta forma en Reis, i hi posin d'una vegada la fava que llencen al poble (a veure si així algun dia paguen pels tortells menjats)... Salut i que us toqui la sorpresa!... i deixem de menjar-nos les faves, fotre!


You Might Also Like

0 comentaris