Desastres Fotogràfics

18.6.08

Hi ha moltes revistes, diaris, publicitats, etc... que utilitzen programes informàtics, per a retocar la imatge de les persones que surten a les fotografies o dels productes que es publiciten... moltes vegades, els consumidors no ens hi fixem... però n'hi ha d'altres que salta a la vista que hi ha retoc, a vegades per petits detalls... però moltes vegades per autèntics desastres.

Hi ha un blog a l'adreça http://photoshopdisasters.blogspot.com/ on es dediquen a trobar aquests errors colossals i a vegades inútils, que fan que la notícia o el producte perdi interès, o no!!... qui sap el que ens volen amagar (són famoses les imatges trucades de la guerra d'Irak... o d'altres afers que ens volien encobrir).

Aquí vos deix un recull d'aquestes imatges que podreu trobar en aquest blog, autèntiques perles...

Fins i tot, la tot poderosa Fox, cau en aquest parany... tants de sous que tenen, i han d'anar copiant el fons d'una imatge...




Tots sabem lo difícil que arriba ser fer fotografies a boixos, sempre s'estan movent... i ja es sap, després la foto surt moguda.




N'hi també que volen obtenir reflexes d'una imatge... i res millor que donar la volta a la fotografia, no?... unes classes d'eixos de rotació reflexió els hi aniria bé!!...




N'hi ha que es retoquen per poder complir la llei... es veu que a alguns estats dels Estats Units està prohibit ensenyar els mugrons pel carrer, ja siguin imatges, homes o dones...





N'hi ha que s'obliden d'esborrar les marques que demostren que has agafat la imatge gratuïtament d'Internet d'una pàgina de pagament.




En aquesta, pobre Batman, si segueix gaire estona més així mirant el paisatge es quedarà guenyo... quina mala folla que té qui li va pintar la finestra al mig de la cara...



Els reflexes del terra tampoc quadren...




A vegades surten mans invisibles... i clar després pensam que hi ha esperits i éssers estranys que ens persegueixen...




En canvi n'hi ha d'altres que les tenen massa llargues i algú decideix escurçar-lis...






Però realment, el millor reflex que demostra el que som... és la nostra ombra...




I es que quan comences amb el Photoshop no hi ha qui et pari...




A vegades s'han de vendre bens o objectes que no són el que pareix... i a vegades s'han de tapar o fer desaparèixer alguna que altra cosa... i on millor que baix terra.




Ha vegades, els dissenyadors que treballen amb PS fan els mateixos errors que els que podria fer un arquitecte... qui no s'ha trobat mai, fer una casa ben polida amb un garatge ben polit... i després trobar que el garatge no té sortida.




La curiositat d'aquesta us la deix per a vosaltres...




Salut,

You Might Also Like

0 comentaris