El Barça cancel·la un viatge amb Air Berlin

1.8.08

El Barça cancel·la un viatge amb Air Berlin degut a l'escandol produït per l'aerolínia, arran de la petició del Govern de les Illes per a que utilitzara el català en els seus vols a les Illes.

La premsa espanyola carrega contra el barça... sempre igua, tu!... que els feixistes espanyols i la feixista companyia aerea no ens doblegui.

Font de la notícia 3Cat24

El Futbol Club Barcelona ha cancel·lat el contracte que tenia amb Air Berlin per traslladar l'equip aquest estiu a conseqüència del rebuig de l'aerolínia a fer servir el català. Segons han informat fonts de la companyia aèria, el Barça va contractar un vol xàrter amb un avió de la marca LTU, propietat d'Air Berlin, que havia de dur els blaugrana des de Palma a Itàlia i d'aquí als Estats Units. Air Berlin s'ha mostrat "perplexa" per la cancel·lació i ha justificat que, per una companyia alemanya, "fomentar el castellà ja ens suposa un gran esforç". Fa uns mesos va saltar la polèmica quan Air Berlin es va negar a promoure el català en la informació de la companyia i va denunciar la discriminació del castellà a les illes Balears.

La polèmica es creà arran de l'escrit en contra del català escrit pel president de la companyia aerea: Editorial de la companyia.pdf, Escrit traduït al català.

Informació de Racó Català.

AirBerlin sempre en contra dels interesos catalans: Notícia

You Might Also Like

1 comentaris