Bocins de Cultura

12.4.09



El títol es d'un espai radiofònic que es difonia per les ones de Radio Illa fa uns anys, però també és el que han pogut tastar els habitants i visitants de Formentera, entre una mossegada de flaó i una altra. 

Aquest cap de setmana d'Abril, coincidint amb la Setmana Santa, s'ha programat una agenda cultural molt interessant. D'una banda la presentació del llibre "El Silenci" de Gaspar Hernàndez a Formentera, a on s'ambienta la història. El llibre presentat per l'autor, a la sala de plens del Consell, és el guanyador de l'últim premi "Josep Pla". El llibre es va esgotar la les llibreries de l'illa... estic esperant que sigui dia feiner per anar-lo a comprar.

A la sala de Cultura de Sant Francesc es va presentar el documental "La Sal", realitzat pel mateix grup que ens va ensenyar els horrors des campament de La Savina. Aquesta vegada no s'allunya gaire d'aquell indret (a Formentera les distàncies són curtes), en aquest documental s'explica com era la vida a les salines de Formentera anys endarrere. Les Salines foren durant anys la principal, per no dir l'única, indústria de l'illa, de la que vivien moltes famílies abans de l'arribada del turisme... estic esperant que ben prompte surti el DVD per poder-lo gaudir.


Per una altra banda, aquesta vegada a Eivissa és va fer el concert dels Ressonadors, cançons de les Pitiüses d'abans, amb tonades actuals. Dels Ressonadors ja tenc el CD... ja els estic gaudint...




You Might Also Like

0 comentaris