Temps d'Orelletes

25.7.10


Juliol i agost són temps d'orelletes: és temps de festa.

A Formentera no hi pot haver celebració on no hi hagi orelletes, ja sigui una catòlica BBC o una festa pagana. Dolç identitari per excel·lència. Barreig de farina, greix, ous, sucre, aigua ... i batafaluga mesclat formant un tot aparentment homogeni picat per l'anís i fregits per commemorar la festa.

El 25 de juliol d'enguany es celebra la primera Diada de Formentera que organitza el Consell, la primera des de que som illa independent. Les coses no ens han anat malament, podríem dir que s'ha fet molta feina i s'han fet coses ben fetes i es fins un cert punt lògic que quedi molta feina per fer... Ho podríem entendre com un assaig d'independència a petita escala que algun dia ho traslladarem a l'escala industrial dels PPCC?...

I el dia 05 d'agost Santa Maria, patrona cultural de Formentera. I la Comissió de Festes de Santa Maria segueix preparant les activitats des de fa 21 anys. Especialistes en deixatar la vida amb la consciència, la música amb la llengua i el paisatge amb la cultura. La setmana que ve treuran el programa d'actes. Estarem expectants esperant les propostes d'enguany.

Dugueu orelletes, i que continuí la festa...

You Might Also Like

0 comentaris