Cova d'Estrips, disco

20.1.11



Això vol dir que era... pels vols dels anys setanta del segle passat, quan a una colla d'eixelebrats, a la banda de llevant de Formentera, se'ls hi va ocorre fer d'una cova la primera discoteca subterrània de l'Illa.

Tenien una cova més o menys accessible, tenien ganes de festa, l'illa estava navegant cap a la consolidació de la indústria turística i... tenien una excavadora (doncs ben a prop hi havia una cantera ben equipada, utilitzada per a construïr l' "Hotel La Mola"). El lloc era a sobre els imponents penya-segats de La Mola, a uns 80 metres sobre el nivell de la mar i per sobre del vol dels virots: el lloc era la cova Grossa de la Punta d'Estrips (o Cova d'Estrips).

Van aconseguir fer-hi arribar l'excavadora i van remoure un poc el terreny. Però al final el seny va aparèixer i el projecte va desaparèixer "penyes avall"; per sort i gaudi dels habitants de l'Illa i visitants de l'indret.

És un lloc formós per anar-hi a fer caminades, contemplar (amb el respecte de les alçades) els majestuosos (amb la mida illenca) penya-segats i encantar-se amb el vol dels ocells per sobre la mar.



Aquí queden algunes de les imatges de la cova:

Punta d'Estrips
Rampa per on baixà l'excavadora i que dona accés a la cova
Entrada a la cova d'Estrips

Entrada a la cova i penya-segat de la Punta d'Estrips
Cova banda-dins
Fons de la cova
Entrada a la cova des de dins
Panoràmica interior de la cova


You Might Also Like

0 comentaris