A l'olla que bull cap mosca s'hi atreveix

5.9.10



Llegeix que des del partit popular volen esborrar del mapa formenterer les Festes de Santa Maria, "il·legalitzar" la festa de la terra, les del poble, perquè no combreguen amb les seves hòsties... 

Ara hauria de posar-los a parir però perdonau-me, no puc... perquè m'estic pixant de riure (duc quatre orinals i vaig per un cinquè) ... El president d'aquest eixam i tots els seus "obrers", amb la seva falera per hispanitzar-nos ens volen fer creure que ens podran esborrar del mapa. I es que cada vegada que obrin la boca només fan mosques, només molesten, cap de les seves propostes serveix per al bé de l'illa, cap de les seves paraules serveixen per duu Formentera cap al futur, cap dels seus pensament duu alguna cosa bona a darrera... ens volen fer creure que milions de mosques no poden estar equivocades i ens volen fer menjar merda a tots... només puc que aconsellar-lis, que respirin, respirau d'una vegada*!!!... que la anòxia no és gaire bona per a les neurones. 

Hi ha el proverbi que diu que "A l'home (dona o infant) que camina, no se li paren les mosques damunt", així que caminem, caminem endavant, i caminem endarrere viatjant per la nostra història, i gaudim de la nostra festa. I no parem el foc a l'olla, doncs "a l'olla que bull cap mosca s'hi atreveix".



You Might Also Like

0 comentaris